Egy előfizetés megújítását úgy akadályozhatja meg, ha kikapcsolja az automatikus megújítást, vagy úgy dönt, hogy a megújításkor lemondja az előfizetést. Mindkét lehetőség lehetővé teszi az előfizetés használatát az aktuális időtartam végéig.
Ha az előfizetés megújítása nem történik meg, akkor az előfizetés egy meghatározott leállítási folyamaton megy keresztül (Lejárt → Felfüggesztve → Törölve). A folyamat egy része során továbbra is megújíthatja az előfizetést.
Nem minden megújítási lehetőség érhető el minden előfizetéshez vagy minden országban.
Gyorshivatkozások
- Leállítási folyamat
- Automatikus megújítás kikapcsolása vagy lemondás a megújításkor
- Mi történik a lemondás vagy az automatikus megújítás kikapcsolása után?
- Megújítás Lejárt vagy Felfüggesztve fázisban
- Havi előfizetés viselkedése
- Adatok elérése a lejárat után
- Előfizetés újraindítása
- Visszatérítések és visszaküldések