Voit estää tilauksesi uusimisen poistamalla automaattisen uusimisen käytöstä tai valitsemalla tilauksen peruuttamisen uusimisen yhteydessä. Kummallakin vaihtoehdolla voit jatkaa tilauksesi käyttämistä nykyisen sopimusjakson loppuun.
Jos tilausta ei uusita, se käy läpi määritetyn sulkuprosessin (Vanhentunut→ Keskeytetty → Peruutettu). Tämän prosessin aikana voit edelleen uusia tilauksen.
Kaikki uusimistavat eivät ole käytettävissä kaikille tilauksille tai kaikissa maissa.
Pikalinkit
- Sulkuprosessi
- Automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä tai peruuttaminen uusimisen yhteydessä
- Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun tilaus peruutetaan tai automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä
- Uusiminen Vanhentunut- tai Keskeytetty-vaiheen aikana
- Kuukausitilaus
- Pääsy tietoihin vanhentumisen jälkeen
- Tilauksen aloittaminen uudelleen
- Hyvitykset ja palautukset